در این ویدئو میخواهیم درباره ی بهترین مربی کیک بوکسینگ ایران صحبت کنیم. ویژگی های بهترین مربی کیک بوکسینگ ایران چیست؟ برای رفتن به باشگاه باید به چه نکاتی توجه کنیم تا بهترین نتیجه را بتوانیم بگیریم؟با کمک استاد محمد موسوی مربی ورزش های رزمی و یکی از بهترین مربی کیک بوکسینگ ایران، مطالب خوب و به روز رزمی را آموزش خواهیم دید.
ممکن است شخصی با این موضوع مواجه شده باشد که در نزدیکی محل زندگی خود، چندین باشگاه ورزشی با مربی های متفاوت وجود داشته باشد. انتخاب نوع باشگاه و مربی در این شرایط به شدت سخت خواهد بود. در این ویدئو میخواهیم به چندین مورد درباره ی ویژگی های بهترین مربی کیک بوکسینگ ایران اشاره کنیم.
هزینه ی شروع کلاسهای رزمی چقدر است ؟
ویژگی های بهترین مربی کیک بوکسینگ ایران
1.سطح علم و آشنایی با ورزش مورد نظر : حتما قبل ازانتخاب قطعی مربی، با سرچ و جستجوی ساده باید میزان سابقه مربیگری، مقام های ورزشی، سمت های ورزشی، منطقه و باشگاه هایی که فعالیت دارد و رشته تحصیلی مرتبط با ورزش دارد یا خیر.
2. علم تخصصی : باید به این مفهوم دست پیدا کنید که مربی مدنظر علم تخصصی آن ورزش را دارد یا خیر؟ شما میتوانید با سر زدن به باشگاه و تحقیق از شاگردهای فعلی آن مربی میتوانید به سطح فنی و تخصصی مربی دست پیدا کنید. اگر مربی ای توانسته باشد شاگرداهایی از صفر تربیت کرد و به مقام های استانی وکشوری برساند، قطعا مربی توانمند و خوبی است. (منظور از مقام آور بودن در مسابقات، مسابقات معتبر و سطح بالا است).
3. استایل و نوع پوشش مربی : ورزش هایی مثل جودو، جوجیتسو، کاراته، کیوکوشین لباس مخصوص به خود را دارد. قطعا هنگام ورود به باشگاه مربی و ورزشکاران لباس فرم آن رشته را به تن دارند. اما رشته هایی مثل کیک بوکسینگ، موی تای و بوکس که ورزش های آزادتری نسبت به دیگر رشته ها هستند و لباس مشخصی ندارند میتوانید از استایل بدنی مربی، حرفه ی و کاربلد بودن ایشان را تشخیص دهید.
4. داشتن علم تغذیه، علم تمرین، آسیب شناسی، فیزیولوژی و آناتومی برای مربی هررشته ای جزو الزامات است.
5. صرفا به داشتن مقام اکتفا نکنید. در خیلی از موارد دیده شده است، فرد به یک مسابقه ی سطح پایین در کشورهای همسایه مثل ترکیه، ارمنستان و … میرود و کسب مقام میکند. با اتکا به آن مقام شروع مربیگری میکند.
درجریان باشید قهرمانان ایرانی به نام و مطرح در سطح دنیا، عموما به مربیگری فکر نمیکنند.چون در حیطه ی قهرمانی فعالیت میکنند. مربیگری و قهرمانی دو شاخه ی کاملا مجزا هستند و نمیتوان همزمان به هردو به طور حرفه ای پرداخت. اگر بخواهید مربیگری را به طور حرفه ای ادامه دهید.
6.علم انتقال مباحث تخصصی را داشته باشد. هنر انتقال مطلب و ساختن شاگرد بی تجربه به قهرمان، کار هر مربی ای قهرمانی نیست. به چند علت این موضوع رخ میدهد. یک، زیر ساخت کلاس های تربیت مربی و مربیگری صحیح نیست. طی یک هفته کلاسهای تئوری مربیگری آموزش داده میشود.
7.باشگاه هایی تجهیزات بیشتری داشته باشند قطعا کمک کننده ی بهتری هستند. باشگاه های رزمی در غرب تهران، یکی از باشگاه هایی است که استاد محمد موسوی یک از بهترین مربی کیک بوکسینگ ایران در آن فعالیت دارند. میتوانید جهت استعلام از شرایط و سانس های فعال با تلگرام یا واتساپ در ارتباط باشید.
این نوشته چطور بود؟
لطفاً برای ثبت بازخورد روی ستارهها کلیک کنید
متوسط بازخوردها: 5 / 5. تعداد رأیها: 3
این نوشته بازخوردی نداشته، اولین نفر باشید!