شادو زدن در رزمی

فهرست مطالب

3.7
(3)

یکی از مهم ترین ارکان ورزش های رزمی که اساتید از آن در تمرینات استفاده میکنند، آموزش شادو زدن در رزمی است.

دراین پست با نحوه ی اجرای صحیح آموزش شادو زدن در رزمی توسط استاد محمد موسوی همراه ما باشید.

اصطلاح شادو یا شَدو در انگلیسی (shadow) به معنای سایه است. شادو زدن در رزمی به معنای مبارزه کردن با حریف فرضی و ضربه زدن به آن است. شادو زدن در رزمی یکی از مهارت های لازم وضروری هر ورزشکار است.

مبارزه با حریف فرضی یا شادو زدن در رزمی یک فرآیند مهم و بسیار موثر برای آماده‌سازی ورزشکاران به مواجهه با شرایط واقعی در رینگ است. این تمرینات نه تنها به بهبود مهارت‌های جسمانی و فنی ورزشکاران کمک می‌کند، بلکه نقاط ضعف و قوت آنان را شناسایی کرده و آمادگی روانی و اعتماد به نفس را تقویت می‌کنند.

در حین مبارزه با حریف فرضی، ورزشکاران با وضعیت‌های پیچیده و غیرمنتظره روبرو می‌شوند، که این امر باعث می‌شود تا بتوانند استراتژی‌های مختلف را در مواجهه با چالش‌های واقعی اجرا کنند. این تجربه به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا در مسابقات واقعی با تصمیم‌گیری‌های سریع و موثر روبرو شوند.

هر مبارزه با حریف فرضی، یک آزمایش برای مهارات دفاعی و حملاتی ورزشکاران است. آن‌ها می‌توانند در مقابل حملات مختلف حریف فرضی دفاع کنند و یا با حملات هوشمندانه به حریف واکنش نشان دهند. این تجربه به ارتقاء توانایی تحلیل و تداوم در مواجهه با شرایط تنوع بخش می‌شود.

در کنار این مهم، مبارزه با حریف فرضی به ورزشکاران این فرصت را می‌دهد که نقاط قوت و ضعف شخصی خود را بهبود بخشند. آن‌ها از تجربیات حاصل از مواجهه با حریف فرضی برای ارتقاء مهارت‌های شخصی‌شان استفاده می‌کنند و در مسیر بهبود روند آموزشی خود پیش می‌روند.

همچنین، شادو زدن در رزمی به عنوان یک فرآیند آموزشی، تأکید بر مدیریت استرس دارد. ورزشکاران در مواجهه با حریف فرضی با شرایط غیرمنتظره روبرو شده و باید بتوانند این ابهامات را کنترل کنند. این مهارت اساسی برای بهبود عملکرد در مسابقات واقعی است.

در نهایت، مبارزه با حریف فرضی یا شادو کردن نه تنها بهبود مهارات فیزیکی و فنی ورزشکاران را تضمین می‌کند، بلکه آن‌ها را به افرادی توانمند در مسابقات واقعی و زندگی روزمره تبدیل می‌کند. این تجربه یک پله ارزشمند برای شکوفایی ورزشکاران در راهی پیشرفته‌تر و موفق‌تر است

5 راهکار اصلی برای اجرای درست شادو زدن در رزمی

  1. حفظ گارد کامل در هنگام شادو زدن در رزمی

هنگام شادو زدن باید دست ها در پوزیشن گارد دست، و پاها با حفظ فاصله در پوزیشن گارد پا باشند. به هیچ عنوان در هنگام شادو کردن، دست ها نباید پایین بیایند. پاها نباید بیش از اندازه از هم فاصله بگیرند. همواره در حال جابجایی و رقص پا باشید. در هنگام شادو کردن، همانطور که پیش تر بیان شد، باید تصور اینکه با حریف واقعی مبارزه میکنیم باشد. چون در این صورت است که شادوی زیبا، با استایل و تکنیکی خواهیم داشت.

2. مشت کردن دست ها هنگام شادو زدن در رزمی

هنگام آموزش شادو زدن در رزمی همواره بیان می شود که دست ها از حالت مشت باز تر نشوند. بعضی از رزمیکاران به این که مشتهای خود را هنگام شادو زدن باز کنند عادت دارند که این عمل اشتباه است.

شادو کردن در رزمی آموزش محمد موسوی

3.عدم تغییر گارد در هنگام شادو زدن در رزمی

بعضی از ورزشکاران عادت دارند به هنگام شادو کردن، گارد دست و پای خود را تغییر میدهند. گارد پا بعد از جابجایی ها و ضربات پا ممکن است تغییر یابد و فاصله آن کمتر و بیشتر شود. گارد دست نیز هنگام زدن ضربات مشت، پایین می آید و از فرم اولیه خود خارج می شود که این موضوع هم اشتباه است. همیشه گارد دست و پا هنگام زدن هر ضربه ای باید به جای اولیه خود بازگردند. در اصضلاح به این مورد رفت و برگشت ضربات می گویند.

5. لزوم رقص پا و جابجایی هنگام شادو زدن در رزمی

این مورد برای بوکسورها و کیک بوکسورها، اهمیت خاصی دارد. رقص پا و جابجایی کردن بسیار حائز اهمیت است. شما باید در هنگام شادو کردن درحال جابجایی و رقص پا باشید. یک وزشکار بوکسور و کیک بوکسور نباید در جای خود ثابت باشد.

تمرین شادو زدن در رزمی

نکته مهم در هنگام شادوزنی زمان داشتن ست های تمرینی است. به طور مثال، سعی داشته باشید برای بهتر شدن شادو زنی، 7 الی 8 ست 1 دقیقه ای با استراحت 30 ثانیه ای بین ست شادو زدن را تمرین کنید.

راند اول: بدون هیچ ضربه ای فقط رقص پا، جابجایی و تمام دفاع ها انجام شود.( 1 دقیقه)

راند دوم: فقط چپ مستقیم(جب) ضربه بزند. تمام دفاع ها، جابجایی ها و رقص پاها را به همراه چپ مستقیم اجرا نمایید.( 1 دقیقه )

راند سوم: فقط راست مستقیم(کراس )ضربه بزند. تمام دفاع ها، جابجایی ها و رقص پاها را به همراه راست مستقیم اجرا نمایید.( 1 دقیقه )

راند چهارم: تمام ضربات دست (بوکس) زده شود. در این راند فقط با حالت بوکس به همراه تمام دفاع ها، جابجایی ها و رقص پاها را اجرا نمایید.( 1 دقیقه )

راند پنجم: در این راند فقط دفاع ها و جابجایی های مخصوص ضربات پا انجام شود.( 1 دقیقه)

راند ششم:در این راند تمام ضربات پا یا کیک ها به همراه تمام دفاع ها، جابجایی ها و رقص پاها را اجرا نمایید.( 1 دقیقه)

راند هفتم: در این تمام ضربات دست، تمام ضربات پا، دفاع ها، جابجایی ها و رقص پاها را اجرا نمایید.( 1 دقیقه)

راند هشتم: تکرار راند هفتم ( 1 دقیقه)

پیشنهاد ویژه

با خرید دوره آنلاین آموزشی صفر تا صد کیک بوکسینگ از تخفیف های ویژه کاربران سایت ما نیز برخوردار شوید.

فروشگاه لوازم ورزشی موسوی(MSV SHOP) به عنوان یکی از برندهای برجسته در زمینه تهیه تجهیزات ورزشی با دوخت عالی و کیفیت بالا عرضه می‌کند. بهترین پیشنهاد MSV SHOP  برای ورزشکاران رزمی است که به دنبال محصول با دوام و طراحی بی‌نظیر هستند.

این نوشته چطور بود؟

لطفاً برای ثبت بازخورد روی ستاره‌ها کلیک کنید

متوسط بازخوردها: 3.7 / 5. تعداد رأی‌ها: 3

این نوشته بازخوردی نداشته، اولین نفر باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

دیگر پست‌ها

فواید-ورزش-کیک-بوکسینگ-در-5-مورد
آموزش مقدماتی

فواید ورزش کیک بوکسینگ

کیک بوکسینگ، باشدت ورزشی بالا سوزاندن کالری بیشتر، تقویت عضلات، افزایش متابولیسم، افزایش اعتماد به نفس از فواید ورزش کیک بوکسینگ است. این ورزش فعالیت قلبی- عروقی را افزایش داده و بهبودی قابل توجهی را در تناسب اندام فراهم میکند.

نقش-ورزش-در-زندگی
آموزش مقدماتی

نقش ورزش در زندگی

ورزش نه تنها بهبود سلامت جسمی ما را تضمین می‌کند، بلکه تأثیرات بسیار مثبتی بر روحیه و روانی ما دارد و می‌تواند به ما کمک کند تا عمری سالم، خوشبخت و پرانرژی داشته باشیم. از این رو، به انجام فعالیت‌های ورزشی و حفظ سبک زندگی فعال و سالم توجه می‌شود

ضربه-ی-کوئسشن-مارک-کیک
آموزش مقدماتی

ضربه ی کوئسشن مارک کیک

0 (0) یکی از کاربردی ترین ضربات رشته کیک بوکسینگ، ضربه ی کوئسشن مارک کیک است. کوئسشن مارک به معنای علامت سوال در انگلیسی است. و این ضربه به علت شبیه بودن شکل آن به علامت سوال به این نام، نامگذاری شده است. اولین نکته برای اجرای این تکنیک، داشتن